DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second

Дънки

Кой може да си представи ежедневието без дънки? Свикнали сме толкова много с тях, че дори не можем да си представим какво бихме правили ако нямаме дънки в нашия гардероб. „Спасяват” ни в различни ситуации, когато все няма какво да облечем, подхождат за всякакви случаи и поводи, дори за делови вечери и събирания. Но тук става дума само за класическите дънки, които перфектно стоят на фигурата и са като излети. Без скъсани и „мръсни” ефекти, паднали талии и т.н. Най-добрата кройка е подобна на тази, която е носила Мерилин Монро. В такива дънки фигурата ви ще изглежда максимално привлекателно и сексапилно.

Пуловер с плетеници

Бял, кремав или светло-сив пуловер с плетеници – това е дреха, която ще бъде модерна винаги. Моделът да бъде с нормална ширина, нито много обемен, нито съвсем тесен. В този случай лесно ще го съчетавате с най-различни дрехи от вашия гардероб.

Кожена пола

Това също е винаги модерна дреха, която изглежда скъпо и представително. Ако правилно се грижите за нея, тя ще запази безупречния си вид дълги години. По-добре да имате една скъпа класическа права кожена пола, отколкото няколко всекидневни различни поли, от които повечето няма да облечете, тъй като трудно ще намерите с какво да ги съчетаете.

Рокля-сафари

Този модел дамска рокля не излиза от мода вече много години. Нейните характерни признаци са: неутрален цвят /пясъчен, бежов, войнишко зелено/, плътна тъкан, много джобове, капаци, метални или кожени копчета, колан. С тази рокля ще изглеждате спортно и много младежки.

Тренч

Този модел шлифер е измислен в Англия. По време на Първата световна война е бил предназначен за военните. Но оттогава е станал толкова любим на мъжете и жените по света, че са започнали да го използват и като кройка за дамски и мъжки шлифери. Основните елементи на тренча са: платка, много джобове, коланчета с копче, двуредно закопчаване. Цветовете са натурални: пясъчен, светло-бежов, светло-сив и др.

Бижута от перли

Перлите никога не са излизали от мода. Можете да ги носите с години и дори да ги предавате на поколенията след вас. Най-добре стоят и на всичко подхождат класическите бели перли. Могат да са къси или дълги колиета, гривни с няколко реда, обеци като кръгли перли или капчици.

Най-важното условие:

За да имате класически дрехи, които ще ви служат дълго и няма да загубят красивия си вид, когато купувате избирайте само най-доброто качество, което можете да си позволите. Това се отнася както  за тъканта, така и за кройката, пропорциите, качеството на изработка. Тогава тези дрехи дори и след 10 години ще изглеждат прекрасно и без промяна.

Такова вложение винаги е по-изгодно отколкото пълен гардероб с дрехи-еднодневки, които само след една година няма да имате желание да облечете.

Изборът е ваш!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации