DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Говорейки за красота и изящество, неминуемо ще стигнем и до въпроса, свързан с използването на грим – ако има нещо, което е способно да прикрие следите от умората и да ни накара да изглеждаме наистина прекрасно, то това категорично е макиажът.

В днешната статия ще обърнем внимание на някои от най-предпочитаните и използвани грим продукти, които, според специалистите, е повече от препоръчително да притежаваме в колекцията си.

Перфектният грим се дължи на добрата грижа за лицето

Няма как да разполагате с добре направен и издръжлив грим, ако преди това не сте обърнали внимание на това да почистите лицето си добре и да се погрижите за състоянието на кожата си. Ежедневната грижа е отправна точка за постигането на изящен грим – не забравяйте в дневната си рутина да включвате висококачествени почистващи продукти.

Грим продуктите, които изберете да използвате, следва да бъдат с доказани произход и качество

Безспорно е важно да обърнете внимание на качеството на изполваните от вас грим продукти. Експертите в областта съветват първо да тествате дали дадем козметичен или грим продукт действа добре на вашата кожа и дали няма да развиете някаква форма на нетърпимост към съставките в неговото съдържание. Добре е, преди да преминете към използване на грим продукт на лицето си, да нанесете малко количество от него на ръката си – така ще можете да проверите дали кожата ви реагира добре на него.

Винаги проверявайте срока на годност на вашите грим продукти – ако твърде дълго време притежавате отворен продукт, на чиято опаковка не е упоменато до кога е годен за ползване, то е доста по-разумно да преустановите употребата му и да си закупите нов.

А ето кои грим продукти следва да имате в козметичната си колекция

Ако има продукти от света на грима и макиажа, които да е повече от желателно да имате в своята козметична колекция, то ви предоставяме своеобразен кратък списък.

Разбира се, всяко лице би могло да изглежда перфектно с правилния фон дьо тен. Този грим продукт спомага за заличаването на несъвършенствата и изравнява тена. Спиралата също е от продуктите, които са изключително предпочитани от голям брой дами. Тя спомага за придаване на изразителност на погледа, както и допринася за неговата дълбочина. Не забравяйте и устните – никога малко цвят няма да бъде излишен. Дали ще спрете избора си на червило или гланц, зависи от личните ви предпочитания и какво ви е удобно за носене. Грим продуктите за устни притежават и различни финиши, които също зависят от личния вкус – дали червилото ви ще е течно или сухо, с матиращ или блестящ финиш, зависи изцяло от избора ви.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации