DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Трудно е да наречем визитката само и единствено бизнес атрибут. Представеният визитков материал трябва да привлече вниманието и да бъде 100% информативен. Всички визитки могат да бъдат разделени на три групи:

Лични визитки

Те съдържат информация за един човек, следователно те се предават, когато се срещнете лично. Те показват следното: лични данни, поле на човешката дейност.

Бизнес визитки

Използва се при създаване на изцяло нови бизнес договори. Такава визитка е „лицето“ на специалист в професионалната област, поради което дизайнът не предполага наличието на неформални детайли и елементи.

Корпоративни

Не се представя един специалист, а фирма или фирма. Те са направени в един стил с помощта на ясен и четим шрифт.

Въпреки факта, че светът бързо се превръща в дигитално общество, предоставянето на визитки е „ритуал“, който не губи своята актуалност и популярност. Една от грешките е да бъдете невнимателни при създаването на визитка. С правилния дизайн и подходящ дизайн, представеният продукт ще се превърне в пълноценен маркетингов инструмент.

Каква трябва да бъде визитната картичка: акценти

Не е необходимо да „преоткривате колелото“, когато създавате визитна картичка. Достатъчно е да се придържате към стандартите, добавяйки малко креативност към дизайна.

Стандартни пропорции на правоъгълен продукт: ширина – 90 мм, височина – 50 мм. Ако правите продукти с оригиналната форма, тогава не надхвърляйте приблизителния обхват на посочените размери.
Основен материал – хартия с плътност най-малко 250 g / m². Типът текстура се избира индивидуално. Тя може да бъде както гладка, така и гофрирана.

Препоръчително е да изберете дизайн и цветова схема в корпоративен стил. Ако тепърва започвате бизнеса си или все още не сте намерили „свой“ дизайн, спрете се на класическата черно-бяла скала.

Структурата на визитката заслужава специално внимание. Предната страна съдържа основна информация. Вие решавате какви данни да бъдат представени, като се има предвид, че това е първото нещо, което привлича вниманието на бизнес партньор / клиент / купувач.

Съвременните тенденции препоръчват да се правят едностранни визитки. Ако сте се спрели на двустранна версия, препоръчително е да поставите миниатюрна карта и упътвания на задната страна.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации