DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:3 Minute, 26 Second

Всеки иска да изглежда по-млад и жизнен. Но когато става въпрос за стареене, лицето и шията обикновено са първите места, където се проявяват признаци на стареене. Ето защо много хора избират лифтинг на лицето или шията.

Лифтингът на лицето или шията, известен също като ритидектомия, може да помогне за възстановяване на младежкия вид чрез премахване на увисналата кожа и бръчките.

Той може значително да подобри външния ви вид и да ви накара да се чувствате по-добре във външния си вид. В тази публикация в блога ще разгледаме какво включва процедурата за лифтинг на лицето и шията, различните видове лифтинг, които се предлагат, и какво можете да очаквате след процедурата.

Лифтинг за лице и шия за жени!

С напредването на възрастта кожата ни започва да губи своята еластичност и стегнатост. Това може да доведе до образуване на бръчки, линии и увиснала кожа в областта на лицето и шията. Лифтингът на лицето и шията е хирургическа процедура, която може да помогне за възстановяване на младежкия вид чрез стягане на кожата и подлежащите тъкани.

Лифтингът на лицето и шията може да се извърши като амбулаторна процедура, като се използва местна анестезия. Разрезите се правят по линията на косата, зад ушите или вътре в устата.

 След това хирургът ще отдели кожата от мастната и мускулната тъкан под нея. Излишните мазнини могат да бъдат отстранени, а мускулите – стегнати. След това кожата се нанася отново върху повдигнатите контури на лицето и шията, преди да се закрепи с шевове или скоби.

След операцията вероятно ще имате известен оток и синини около лицето и шията. Тези странични ефекти трябва да отшумят в рамките на няколко седмици. Възможно е също така да имате временно изтръпване или мравучкане на кожата. Резултатите от операцията ще бъдат видими веднага, но ще продължат да се подобряват с намаляването на отока и зарастването на разрезите.

Ако обмисляте лифтинг на лицето и шията, важно е да се консултирате с дипломиран пластичен хирург, който има опит в извършването на този вид операции. По време на консултацията трябва да обсъдите целите си за операцията, както и всички рискове или потенциални усложнения, свързани с процедурата.

Предимства на лифтинга на лицето и шията

Лифтингът на лицето и шията има много предимства, включително:

1. По-младежки външен вид – Лифтингът на лицето и шията може да отнеме години от външния ви вид чрез стягане на отпуснатата кожа и премахване на бръчките.

2. Подобрено самочувствие – С освежен, младежки вид ще се чувствате по-добре и ще бъдете по-уверени в социални и професионални ситуации.

3. Подобрени черти на лицето – Лифтингът на лицето може да помогне за подобряване на дефиницията на челюстната линия, скулите и други черти на лицето.

4. По-добро кръвообращение – Като подобрява кръвообращението в областта на лицето и шията, лифтингът на лицето може да помогне и за подобряване на цялостното ви здраве.

5. Повишено производство на колаген – Лифтингът на лицето може да стимулира производството на колаген, който помага за поддържане на младия и здрав вид на кожата.

Защо трябва да правим лифтинг на лицето и шията,?

Има много причини да обмислите лифтинг на лицето и шията. Първата е, че то може да помогне за възстановяване на по-младежкия външен вид. Ако усещате, че лицето ви е започнало да увисва или че кожата ви е загубила част от еластичността си, лифтингът на лицето може да ви помогне.

Друга причина да обмислите операция за повдигане на лицето и шията е, че тя може да помогне за подобряване на самочувствието ви. Ако не се чувствате добре с начина, по който изглеждате, това може да се отрази на всяка област от живота ви. Като подобрите външния си вид, можете да подобрите и начина, по който се чувствате.

И накрая, лифтингът на лицето и шията може да помогне и за подобряване на цялостното ви здраве. Доказано е, че хората, които са се подложили на този вид операция, са склонни да живеят по-дълго и по-здравословно от тези, които не са се подлагали на операцията. Това вероятно се дължи на факта, че вече не им се налага да се тревожат за външния си вид и могат да се съсредоточат върху това да се наслаждават на живота си.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации