DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:3 Minute, 10 Second

Трудно е да си представим цялостен гардероб без стилни и модерни оригинални маратонки. Разберете кои обувки ще бъдат популярни през 2021 г.!

Кецовете станаха неразделна част от съвременния човек. Те отдавна са престанали да бъдат само спортни обувки. В момента има много моделa, които се съчетават с панталони, поли, рокли и дори празнични тоалети.

Модни оригинални маратонки 2021. Предложения на дизайнерите
Dolce&Gabbana

Модната къща залага на формата на кецовете, играейки с външния им вид и намирайки необичайни решения, които ще се харесат на всеки потребител.

Versace

Тази модна къща се фокусира върху цвета. Цветовата схема се използва ярка и разредена с неусложнен модел

Burberry

В дизайна на своите модели Burberry е комбинирал клетка, набита подметка и е добавил големи закопчалки с обемисти аксесоари.

New Balance

Американската марка не губи водещата си позиция. Все по-голям брой потребители предпочитат удобни и висококачествени маратонки от тази компания. Производителят се опита да вземе предвид всички анатомични особености при производството на обувки и, разбира се, модните тенденции. Дизайнерите предлагат като една от тенденциите – комбинация от играта на текстури на материали.

Актуални модели маратонки 2021

Кецове
Кецове – поредният моден хит на 2021! Тези обувки са предназначени за няколко сезона. Дизайнерите предложиха модели с висок клин на ток, който ви позволява да скриете петата и да направите обувките стабилни. В новите колекции бяха представени маратонки с подвижен ръб. Кецовете са модни обувки и не са предназначени за спорт.

Унисекс модели
Асортиментът на тази обувка е универсален, отговаря както на мъже, така и на жени. Изработени от висококачествени материали, без аксесоари или декорации. Модерните унисекс маратонки 2021 ще се харесат на привържениците на класиката, в които няма нищо излишно.

Едноцветен дизайн
Всеки съвременен човек трябва да има бели маратонки в гардероба си. Той е стилен и красив. Дизайнерите предлагат да се носят бели маратонки и маратонки както през делничните дни, така и по празниците.

Маратонки Alya sock
Това е много удобен модел, идеален за спорт и разходки. Долната част на модела е масивна и широка, в контрастни нюанси. Горната част е направена под формата на безшевен чорап. Платът се използва плътен и има различни ярки цветове. Ако искате да сте в тенденция, не забравяйте да добавите този модел към гардероба си.

Asics
Този производител подходи много внимателно и педантично към производството на маратонки. Качеството на използваните материали и произведените шевове са на най-високо ниво. Вземат се под внимание и най-малките наклони на стъпалото. Модните маратонки 2021 са възможно най-удобни и издръжливи. Без съмнение този производител на маратонки е лидер в своята ниша. Много модели съчетават контрастни цветове: черно и бяло, червено и черно.

Маратонки Nike


Маратонки с високи и широки подметки – този модел заема водещи позиции на върха на модните класации. Благодарение на тази подметка обувките са станали по-удобни. Кецовете с високи подметки не са предназначени за спорт.

Високи модели
Високи модели, които приличат на ботуши, ще бъдат на подиума. За такива обувки се използва декор под формата на бродерия, пайети, нитове и мъниста. Кецовете са благоприятно съчетани с плетени неща, те могат да се носят дори при лошо време.

Декор
Отличителна тенденция на сезона може да бъде наличието на различни закопчалки, ластици, катарами и връзки. Има много модели, в декора на които се използват различен брой аксесоари и фитинги. Много поразителна тенденция през 2021 г. беше решението да се използват сатенени панделки като шнур. Използвайки тази техника, можете да носите такива обувки както в ежедневието, така и в празничните моменти от живота.

Актуални цветове

Най-модерните цветове през 2021 г. са: бяло, животински принт, киселинен тон, сребро и класическо черно.
Искате да бъдете брандирани като моден ценител? Носете обувки с отпечатано име или лого на производителя, така че да се вижда ясно. Разбира се, тази марка трябва да е известна.

И кой от предложените модели ви хареса? Разберете и какви модерни обувки 2021 трябва да имате във вашия гардероб!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации