DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

Във всеки дом именно помещенията, които превръщаме в свои кухни, носят уюта и приятната обстановка. Използваме ги за готвене, за събиране с приятели и роднини, за прекарване на ценно самостоятелно време, което можем да използваме за почивка. Ако пък искаме наистина да направим от своите кухни един интериорен оазис, то е повече от задължително да обърнем внимание на осветлението. В днешната статия ще ви дадем няколкок идеи, които с лекота бихте могли да включите в интериорните решения за своите кухни. Не забравяйте, че светлината в едно помещение е онова, което създава приятната и жива обстановка в него.

Заложете на добре осветени кухни – ето няколко идеи

Говорейки за осветление, няма как да не споменем стандартните таванни лампи. Ако вашите кухни са по-малки като обем на помещението, то е възможно да притежавате едно осветително тяло. Големите стаи пък често са снабдени с повече. И в двата случая онова, което бихте могли да направите, е да персонализирате лампите в кухните у дома – на пазара изобилства от различни по вид глобуси и полилеи, които мигом биха преобразили сякаш цялото помещение. Никак не е без значение на какви лампи спирате вниманието си в интериора – не забравяйте, че те също са част от него и биха могли да придадат различен и дистинктивен нюанс на стаята.

Ако таванните лампи не са ви достатъчни, съществуват още множество варианти, в които бихте могли да заложите на повече осветление за помещението си.

Други начини, чрез които бихте могли да накарате своите кухни да заблестят

През последните години изключително често срещани са опциите с луни – компактни, красиви и озаряващи, твърде често именно те са явяват като най-добрият вариант за вашите кухни. Бихте могли да избирате между такива със студена или топла светлина, както и такива, притежаващи опцията от намаляне или увеличаване на светлината. Това ви дава възможността да променяте атмосферата във вашите кухни според повода или всеобщото настроение.

Лед лентите са също често срещан механизъм, чрез който да се внедри повече светлина в помещението. Можете да ги разположите под горния кухненски ред, както и вътре в шкафовете – стои особено красиво, ако разполагате с витрини. Така светлината отвътре се разлива по един мек и носещ топлина начин.

Вариант е и да разположите лампи по стените на вашите кухни – така отново с лекота добавяте още светлина към помещението. Напоследък доста често срещана тенденция е и разполагането на светещи лампички в интериора – изберете вариант с батерии с топла или студена светлина и ги сложете в някоя от витрините на вашите кухни. Гарантирано чрез този трик ще успеете да добавите още повече уют в интериора у дома.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации