DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Искате ли да изглеждате свежи и красиви, без да усложнявате ежедневието си? Тъй като работата е там, че мъжете често са склонни да пренебрегват здравето на кожата си, страхувайки се от сложна рутинна грижа за кожата.

Ние осъзнаваме, че мъжете имат малко по-различни изисквания за грижа за кожата, на които трябва да се обърне внимание, за да се поддържа подходяща хигиена и здрава кожа.

ЗАЩО МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРАТ В ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Много мъже вярват, че не е необходимо да използват мъжка козметика за лице ежедневно или да посещават специалист по грижа за кожата. Въпреки това, без подходяща рутинна грижа за кожата, препоръчана от обучен специалист, мъжете увеличават риска от заразяване с рак на кожата, борба с пъпките и преждевременни бръчки. Ето по-добър поглед върху това защо мъжете трябва да използват редовно козметика за лице:

мъжка козметика за лице

Предотвратяване на щети от слънцето

Увреждането от слънцето може да бъде забележима, а понякога и опасна последица от неспазването на режим за грижа за кожата. Когато мъжете не прилагат редовно слънцезащитен крем или овлажнител със слънцезащитен крем, те рискуват да развият слънчеви изгаряния, тъмни петна и актинична кератоза. Актиничната кератоза е малка, груба или люспеста подутина, която може да се развие върху увредена от слънцето кожа. Тази подутина или колекция от подутини може да бъде ранен признак на рак на кожата. Прилагането на слънцезащитен крем за лице е важно за мъжете, за да намалят риска от рак на кожата по-късно в живота.

Намаляване на бръчките

Мъжете може да са също толкова загрижени за признаците на старост, колкото и техните жени. Бръчките и фините линии са резултат от загубен колаген, което може да възникне по редица причини, като увеличаване на възрастта и излагане на слънце. Като се грижат за лицето, с подходящи почистващи препарати, овлажнители и слънцезащитни продукти, мъжете могат да намалят настоящите си бръчки и да предотвратят появата на бъдещи бръчки. Намаляването на появата на бръчки чрез правилна грижа за кожата може да попречи на мъжете да изглеждат по-възрастни, отколкото са.

Ограничете петната и черните точки

Петна – като пъпки, черни точки и белези от акне – могат да засегнат всеки. Пъпките и черните точки са причинени от прекомерно омазняване и бактерии в порите, а белезите са причинени от опитите за премахване на тези болезнени подутини. Мъжете трябва да използват подходяща козметика за лице за правилния тип кожа. Почистващ и овлажняващ крем, за да предотвратят и ограничат броя на петната, които се появяват по лицето и тялото.

DUXE.BG се ангажира да помогне на своите клиенти да постигнат целите си за грижа за кожата. В сайт за мъжка козметика за лице ще откриете натурални продукти без парабени и оцветители. Поръчайте онлайн или се обадете, за да говорите с експертни специалисти по грижа за кожата.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации