DIREKTNO

ЗА ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА

0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Защо оптимизирането на сайтове стана все по-търсена услуга от собствениците на уеб проекти? Именно това ще разгледаме в настоящата статия.

Сигурно сте попадали на публикации в социалните мрежи, от рода на:

Колеги, спряха ми рекламния акаунт в социалната мрежа …., какво да правя?

Или пък: Днес се събудих, и рекламната ми кампания е спряна, идеи защо?

Е, социалните мрежи стават все по-стриктни, що се касае до рекламата на специфични продукти и услуги. Именно това води до сериозен спад, ако говорим за онлайн магазин, както и липса на клиенти, ако предлагате услуги.

Силата е в органичното търсене на търсещите машини

Причината, повечето хора да търсят дигитални агенции, предлагащи СЕО оптимизиране на сайтове са:

  • Даващата тежест във времето.
  • По-голямо доверие на дадена марка (бранд).
  • Повече клиенти от органичните резултати на Google.
  • По-добра разпознаваемост на дадена марка.
  • Дългосрочното партньорство, което означава, че агенцията, която Ви обслужва, може да Ви напътства, а това да доведе до много по-добри резултати, дори в социалните мрежи.
  • Нещо много важно – остатъчната тежест от SEO оптимизирането на сайт, като процес. Докато при PPC, когато спрете кампания, или поради няаква причина Ви бъде забранен акаунта, то и трафикът спира, респективно на това и потокът от клиенти – също, при SEO оптимизацията, е наличен остатъчен ефект.
  • Много други.

От горепосочените, позиционирането на по-добри позиции в Google гарантира дълготрайно позициониране на по-добри позиции, нещо, което неимоверно ще доведе до повече клиенти.

Ако и Вие сте собственик на сайт, но нямате добри посещения от Google, можете да поискате оферта за SEO от Viseo LTD – дигитална агенция, която повече от 15 години предлага SEO услуги, както на клиенти от България, така и на потребители от различни държави по света.

Обобщение на статията, касаеща СЕО оптимизиране

Истината е, че всеки предприемач днес,  в началото на 2021 година си дава ясната сметка, че SEO продава. И то продава в големи количества. А когато се съчетае с добра маркетингова стратегия, то нещата се получават безупречно.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Подобни публикации